Saturday, December 27, 2008

27.12.2008: Ja lend algab

Kell on 16:25, istun Helsingi lennujaamas. Mingit ärevust ega hirmu üksi Indiasse mineku ees ei ole / ei tunne. Selles hetkes, mis praegu on, ei ole ju midagi karta. Ja seda, mis tulla võib, tundub mõttetu karta :)
Ja nii ma lähengi lennukile :)
Esimest korda tabas mind teistmoodi tunne, kui oma Mumbai-lennu värava (gate`i) juurde jõudsin. Nii palju musta nahavärviga inimesi... kergelt kõhe hakkas. Nii otsisingi istumiseks ikkagi piirkonna, kus oli rohkem heledanahalisi :)


Lennukis istusin kahe
noormehe
keskel. Akna all istunud india päritolu Rootsis elav noormees osutus väga huvitavaks vestluspartneriks. Ta olla alates 5 eluaastast Indiasse adopteeritud ega tunnegi õieti India kultuuri. Aga nüüd on oma vennale appi minemas. Klappisime nii hästi, et jutustasime viimaste hetkedeni enne kummagi lennukile minekut. Me olime kogune erinevatel terminalides. Mina olin A terminalis, tema B. Vahetasime siin raha. EURi kurss oli 63,85 + 2% komisjon + 25 Rs. Hea, et mul söök kaasas oli. Sõime kaasavõetud vorsti ja leiba. Ostetud mahl maksis 150 Rs... Terve lennujaam oli küll väga-väga puhas. Põrandad, tualettruumid... võibolla me jõudsime esimestena peale öist pesu :)


India juurtega rootsi noormees

Kell oli 4:25 kohaliku aja järgi. Tallinnas hakkab kell hommikul 8 saama. Sylvialt oli postkastis sõnum „Head ööd emme :)“
Lennuk Bangalore`i läheb kohaliku aja järgi 9:45. Eestis on kell siis 6:15.
Päike on kõrgel, õhk on 24kraadi.

No comments: